Wilhelm annab Talvejazzi raames kontserdi laiendatud koosseisus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wilhelm
Wilhelm Foto: Siiri Kumari

Sel pühapäeval, 8. märtsil, astub Kumus Talvejazzi raames lavale Eesti Laulu poolfinalist Wilhelm laiendatud koosseisus. Tutvustatakse äsjailmunud omanimelist debüütalbumit. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

Wilhelmi näol on tegemist noore bändiga, mis koosneb kuuest eriilmelisest ja andekast muusikust. Eelmisel aastal oma loominguga Eesti Laulu finaali ning sel aastal poolfinaali jõudnud bänd andis jaanuari keskel välja esimese stuudioalbumi, mille ilmumist nüüd tähistataksegi. «Oleme Wilhelmiga pannud kahe aasta tegevuse ühele helikandjale. Emotsioon, mis sellega kaasas käib on tõeliselt meeliülendav. Oleme teinud ära suure töö ja kogenud palju lõbusaid hetki. Nüüd saame kutsuda inimesi sellest teekonnast osa saama,» räägib bändi solist Anett Kulbin.

Foto: Viktor Burkivski

Juba sel pühapäeval Talvejazzi raames Kumus toimuv albumi esitluskontsert on eriline nii kuulaja kui bändi enda jaoks. «Astume lavale just selleks kontserdiks kokku kutsutud laiendatud koosseisuga. Meie muusikale on seaded teinud minu arvates täiesti fantastiline muusik Kirke Karja. Laiendatud koosseisu kuuluvad lisaks Kirkele meie head sõbrad Gloria Kadarpik viiulil ja Johanna Mängel tšellol. Olemegi hetkel täielikult pühendunud selle kontserdi ettevalmistustele. Kogu bänd on väga elevil ja loodame, et saame võimalikult paljude inimestega seda momenti jagada,» kommenteerib Anett.

Kontsert toimub 8. märtsil KUMUs, piletid on saadaval Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles