Põhjamaade meloodilise trummi ja bassi legend Seba esineb reedel Sinilinnus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seba
Seba Foto: promo

Reedel, 6. märtsil esineb Tjuun In peol Rootsis elav DJ ja produtsent Seba. Talle sekundeerivad kodumaised djd Kaspar Leivo, Qba, To-Sha, L.Eazy, Paap, Armukahur ja Hurmet Ilus. Muusikat mängitakse Sinilinnu kahes saalis.

Seba, kodanikunimega Seba Ahrenberg on Rootsi päritolu trummi ja bassi produtsent ja dj, kes on muusikuna tegutsenud juba alates 90ndate teisest poolest. Seba esimene lugu «Sonic Winds» (koos Lo-Tekiga) ilmus legendaarse Good Looking Records plaadifirma alt 1995.aastal. Sellele on järgnendud rida avaldatud lugusid erinevate plaadifirmade alt nagu 720 Degrees, Secret Operations, Metalheadz, Hospital, Spearhead jt.

Foto: promo

Sebalt on ilmunud ka kaks albumit, Return To Forever ja Identity ning ta on teinud koostööd erinevate artistidega nagu Paradox, Alaska, Robert, Manos, Lenk, Kristi Hawkshaw jt.

Seba on ainus ülemaailmselt tuntud Põhjamaades elav ja aktiivselt tegutsev trummi ja bassi DJ ning produtsent.

Uksed avatakse kell 23:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles