Kulus 13 aastat ja Kim Kardashian kommenteeris viimaks oma seksivideot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Seltskonnatäht Kim Kardashian kommenteeris ajakirjale Love antud avameelses intervjuus esimest korda oma kurikuulsat seksivideot.

Nimelt jõudis 2007. aastal avalikkuse ette Kimi ja Ray J 2003. aastal filmitud paljastav seksivideo, pärast mida sai Kim tuntuks üle maailma. Kim on aga veendunud, et ta oleks ka ilma selleta edu saavutanud.

«Kui mul on elus üks kahetsus, siis see ongi see. Võibolla kuulsid mõned inimesed minust selle video tõttu, kuid ma ei alustanud selle pealt oma karjääri. See oli 12... ei, 13 aastat tagasi. Üritan eluga edasi minna ja selle unustada, sest usun, et iga inimene teeb elus asju, mille üle ta uhke pole. Nende asjade pärast pole mõtet igavesti põdeda,» arvas ta.

Kardashian tunnistas intervjuus ka oma probleeme vormiva aluspesuga: «Kohutav, aga lasen pidevalt oma Spanxid täis. Need pole jalgevahelt piisavalt suure auguga!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles