Toptop.ee kaubamärk on müügis 2000 krooni eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelelahutusportaal TopTop.ee suleti 16. aprillil 2009
Meelelahutusportaal TopTop.ee suleti 16. aprillil 2009 Foto: TopTop

Vaevalt pool aastat tegutseda jõudnud meelelahutusportaali TopTop kaubamärgi võib iga huviline nüüd omandada vaid 2000 krooniga.


2008. aasta novembris avati Andres Peetsi ja Urmas Sõõrumaa rahadega ning Ingrid Tähismaa juhtimisel portaal, mis pidi Eesti veebimeelelahutuse lipulaevaks saama.

Peatoimetaja Tähismaa (nüüd Veidenberg) värbas uude portaali endisi Kroonika, Postimehe, Delfi, ajakirja Naised, CV-Online’i ja Õhtulehe juhtivtöötajaid. Kaastööd tegid moemees Urmas Väljaots Pariisist, kunstnik Martin Saar New Yorgist, lauljanna Kerli Kõiv Los Angelesest. Muusikatoimetajaks valiti Piret Järvis ja toiduasjadega tegeles Margit Hakomaa. Alasti uudistes sai videopildis jälgida lahtiriietuvaid diktoreid.

Elu tegi omad karmid korrektiivid. Juba vähem kui kuue kuu pärast, mullu aprillis oli portaal sunnitud end sulgema, ehkki investor Peetsi sõnul nägi äriplaan ette alles 2010. aastaks kasumisse jõudmist. Asjaosalised süüdistasid portaali hingusele minekus jahtuvat maailmamajandust.
 
Särav seebimull lõhkes plaksatusega ja nüüd on järgi vaid kaubamärk, mille alghinnaks on pankrotihaldur määranud 2000 krooni. Enampakkumine lõpeb 12. septembril. Uhkest meelelahutusportaalist on säilinud Facebooki konto. Sealt saame lugeda rõõmsat uudist: Ingrid Tähismaa hakkas memuaare kirjutama!

Palju oled sina selle kuulsa kaubamärgi eest valmis maksma?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles