USA restoran andis Michael Moore`ile ja Seth Rogenile sisenemiskeelu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Moore
Michael Moore Foto: SCANPIX

USAs Wyomingis asuv restoran andis režissöör Michael Moore`ile ja näitleja Seth Rogenile nende kommentaaride tõttu filmi «American Sniper» kohta sisenemiskeelu.

Brann’s Sizzling Steaks and Sports Bar restorani omanik Tommy Brann pani sildi: «Michael Moore`il ja Seth Rogenil ei ole lubatud minu söögikohta siseneda», edastab foxnews.com.

«Olen 43 aastat olnud väikeärimees ning ma ei teeninda USA tõeliste kangelaste solvajaid nagu seda on Moore ja Rogen. Filmis kujutatud snaiper Chrsi Kyle on kangelane,» selgitas restoraniomanik.

Brann lisas, et kui ta restorani tuleb sööma näiteks 40 inimest, kelle seas on ka Moore ja Rogen, siis 38 inimest lubab ta sisse.

Linateos «American Sniper» põhineb USA endise mereväelase ja snaipri Chris Kyle`i autobiograafilisel raamatul. Kyle`i peetakse läbi USA sõjaajaloo üheks täpsemaks snaipriks.

Kuigi USAs on tema elust rääkiv film hästi vastu võetud, on osa Hollywoodi staare snaiprite tegevust ja eetikat kritiseerima asunud, öeldes et need mehed on seljatagant tapjad.

Möödunud nädalal teatas režissöör Michael Moore Twitteris, et snaiprid on argpüksid, mitte kangelased, kuna tulistavad vaenlast selga.

Põhja-Koread naeruvääristava filmi «The Interview» staar Seth Rogen aga teatas oma tviidis, et «American Sniper» filmis on stseene, mis oleks nagu Teisest maailmasõjast rääkivast linateosest «Inglorious Basterds» hale jätk.

Rogen vabandas hiljem kommentaari pärast ja lisas, et tema eesmärk ei olnud kedagi solvata ega sotsiaalmeedias «paksu verd» tekitada.

Filmi «American Sniper» režissöör on Clint Eastwood ning peaosas, Chris Kyle`i rollis näeb Bradley Cooperit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles