ELU24 LIVE/ Külas käis Eesti Laulul osalev kaunitar Mari

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaunis lauljatar Mariliis Jõgeva ehk Mari osaleb võistlusel Eesti Laul 2015 uue singliga «Kolm päeva tagasi». Nüüd oli lauljataril võimalus lugu tutvustada ka Elu24 otse-eetris, külastades meeleolukat Elu24 live'i neljapäeval, 29.jaanuaril.

«Olen osalenud väikesest peale laulukarussellidel, solistide konkursitel ning õppinud muusikakoolis klaverit. Hetkel õpin Eesti Kunstiakadeemias moestilistikat,» tutvustab lauljatar Mariliis Jõgeva ehk Mari end Elu24 lugejatele.

Foto: Sander Ilvest

Mari naasis hiljuti kahe-aastasest muusikalisest pausilt: «Pausi tegin, sest mul sündis vahepeal poeg ning ma olin ka Eestist natuke aega ära. Nüüd olen tagasi Tallinnas ja koolis ja tegelen ka laulmisega tihedalt. Panime kokku täiesti uue bändi. Meil on väga lahedad ja andekad bändiliikmed ning see koosseis toimis kohe esimeses proovis.»

Foto: Sander Ilvest

Lisaks osales lauljatar ka telesaates «Eesti otsib superstaari, kus pääses 20 parima sekka.

«Esimest tüdrukutebändi Run A Way hakkasin tegema, kui olin 15-aastane. Meil pidi olema saatja ja ööklubidesse lasti meid alati ainult tagantuksest,» meenutab lauljatar oma esimest bändi.

Foto: Sander Ilvest

Eesti Laulu konkursile pääsemise uudis oli tema jaoks loomulikult tore ja kogu see melu ning kogemus, mis sellega kaasneb, on kift ja teistmoodi: «Samas on väga paljude inimeste ees suur vastutus, et kõik hästi välja tuleks ja nad ei peaks pettuma. Igatahes, me anname endast parima. Meile meeldivad väljakutsed. Olen siiamaani olnud pigem raadioartist ja mind väga avalikult figureerimas pole nähtud. Ma püüan seda ka parandada,» teatab õige suuna leidnud lauljatar.

Foto: Sander Ilvest

Muide, Mari lauldud lugu «Väike valge vale» on ka Draamasarja «Pilvede all» tunnuslugu.

Vaata järele, mis vahvas saates toimus!

Foto: Sander Ilvest

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles