Michael Jacksoni laip võidakse üles kaevata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: SCANPIX

Popstaar Michael Jacksoni surnukeha võidakse üles kaevata, et sellega täiendavaid teste teha.

Seda nõuavad Jacksoni arsti Conrad Murray advokaadid, kes leiavad, et mehe süüdistamine tahtmatus tapmises on alusetu, vahendab Digitalspy.

Murray kohtuprotsess, kus ta selle süüdistusega silmitsi seisab, algab järgmisel aastal. Murray’d süüdistatakse selles, et ta andis Jacksonile liiga palju Propofoli nimelist ravimit ning staar suri üledoosi tõttu.

Mehe advokaadid usuvad aga, et Jackson võis surra mingil muul põhjusel. Eelkõige kahtlustavad nad mingi muu ravimi üledoosi, mille laulja ise põhjustas. Kahtluste kinnitamiseks oleks aga vajalik Jacksoni surnukeha uus lahkamine.

«See on õudust äratav olukord, mille teket Michaeli perekond kogu aeg kartnud on. Nad sängitasid ta puhkama ja see, et ta nüüd välja kaevatakse, on lihtsalt haige,» kommenteeris üks Jacksonite peretuttav.

Väidetavalt on Murray kaitsjatele juba antud luba Jacksoni surnukehast võetud näidiste uuesti analüüsimiseks.

«Kui tulemused lahkamisel saadutega ei kattu, on neil Murray kaitsmiseks hea argument olemas. Loogiline oleks, et järgmise sammuna kaevatakse surnukeha uute testide tegemiseks üles,» arvas peresõber.

Popikuningas Michael Jackson saanuks täna 52-aastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles