Clooney ei oska seksistseene teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Violante Placido.
Violante Placido. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Violante Placido rääkis, et uue filmi «The American» jaoks George Clooneyga seksistseene filmides lasid nad asjadel lihtsalt oma teed minna, sest Clooneyl polnud voodistseenide tegemisega eriti kogemusi.

Placido sõnul oli kaamera ees armatsemine mehe jaoks midagi uut ja see haavatavus tegi tulemuse veelgi paremaks, kirjutab Digitalspy.

«Ta tunnistas, et pole palju seksistseene teinud. Tundsin, et see oli tema jaoks midagi uut, et tal polnud palju kogemusi,» rääkis näitlejanna.

«Pidime leidma mooduse, kuidas see loomulik oleks ja meie kehadel rääkida laseks. Olime teineteisega väga avatud ja püüdsime seda toimima panna. Ütlesime lihtsalt, et usaldame teineteist ja tegimegi seda. Tundsin, et me pidime laskma sel omasoodu minna,» jutustas Placido.

«See stseen pidi reaalne välja nägema, sest on meie tegelaskujude jaoks murdepunktiks. Pean tunnistama, et seda vaadates ei tunne ma end nii rahulikult kui võtteplatsil seda filmides,» lisas näitlejanna.

«The American» jõuab kinodesse sel sügisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles