Tähetark Igor Mang võttis Savisaarega kohtudes kaasa talismanid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähetark Igor Mang tuuritas kesklinnas ringi ratta ja koeraga
Tähetark Igor Mang tuuritas kesklinnas ringi ratta ja koeraga Foto: Viktor Burkivski

«Valitsus peab hakkama  linna toetama, kui ta tahab edasi minna,» lausus tähetark Igor Mang lisades, et Tallinnale toob edu kultuuriväärtuste säilitamine.

Täna, 8. jaanuaril kohtusid linnavalitsuses kuulus astroloog Igor Mang ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Traditsiooniliselt saatis Igor Mangi tema truu kaaslane koer Sulfa, kes on professor Ülo Vooglaiu koera kutsikas ja Igor Mangi talisman.

«Ma väga vabandan, et tulen koos koeraga Teie vastuvõtule, aga tema on mu talisman,» ütles Mang Pealinnale. Mangi teiseks talismaniks, mis tal samuti alati kaasas, on sinine lasuriidist käevõru, mida peetakse astroloogide kiviks ja mis aitab kõrgemad tšakrad lahti hoida.

Foto: Viktor Burkivski

Linnapea Edgar Savisaarel oli talisman Sulfa üle pigem hea meel, sest linnapeal endalgi on kodus kasvamas kaks hundikoera.

Foto: Arno Saar / Õhtuleht

«Ma tulin siia soovima Tallinnale häid tähtede seise, sest ma olen suur Tallinna patrioot. Tallinn on väga eriline linn.»

Sarnaselt inimestele on ka igal linnal oma tähemärk, mille järgi saab linna käekäiku vaadata. «Tallinn on Neitsi märgi all ja Neitsi on ka Tallinna vapil,» selgitas Mang.

«Sellist omapärast arhitektuuri nagu siin mujal pole. Kuigi Tallinn on Helsingiga (Lõvi märgi linn) lähestikku, siis sellist keskaega nagu Tallinnas, Helsinkis ei ole,» tõdes Mang.

Mis puutub linnavõimu ja valitsuse vahelisse pidevasse kanakitkumisse, siis selles osas näeb Mang ette võimalikke muutusi.

«Valitsus peab hakkama  linna toetama, kui ta tahab edasi minna. Muud varianti pole – peab hakkama koostööle,» ütles Mang.   

Üldjoontes lubab Mangi Maalehes avaldatud Neitsi aastahoroskoop linnale vaheldusrikast aega, aga samas toob lamba aasta Neitsile rohkem tõuse ja mõõnu kui eelmised aastad. Hoogu saab Neitsi jaoks kõik müstikaga seotud. Augustist, mil Jupiter  jõuab Neitsi märki on võimalus  suuri ettevõtmisi ellu viia ja enamasti need plaanid ka õnnestuvad. Aasta lõpus ootavad Neitsit eest aga erakorralised ühiskondlikud sündmused, läbi mille Neitsi saab oma väärtust ja vajalikkus ühiskondlikult tõestada.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar on sündinud Kaksikute tähtkujus. Kuigi Mang pole linnapeale kunagi personaalset astroloogilist kaarti teinud on ta kutsunud linnapead kahel korral oma korraldatud Kaksikute kokkutulekule «Kahjuks pole ta tiheda töögraafiku tõttu siiani saanud osaleda,» lisas Mang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles