Täna Klubis Teater: pidu kui idamaine teine dimensioon!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu kui idamaine teine dimensioon!
Pidu kui idamaine teine dimensioon! Foto: Klubi Teater

Täna õhtul kutsub Klubi Teater kõiki Buddha Lounge peole, mis viib Sind teise dimensiooni, kus puuduvad mured ja mõnusa muusika taktis saab end pühadesöömadest turgutada ja aastavahetuseks ette valmistada. 

Budhha Lounge on seekord eriliselt talveteemaline - «Snowy Cherry Blossoms», mis toob kauni talveilma ka klubisse sisse.

Foto: Klubi Teater

Buddha Lounge on aasiapärane pidudesari, kus Klubi Teater muutub kauniks ja salapäraseks imedemaaks. Kaunis orhidee aed kaetud särava valge lumega, sensuaalsed geishad enda kõige hurmavates kostüümides, küünlavalgus ja lavashow salapärastelt ninjadelt lahutavad külaliste meelt varajaste hommikutundideni ning seda kõike sel korralerilisel, talvisel võlumaal.

Foto: Klubi Teater

Sel reedel ootab kõiki ees võimas idamaine trummishow suurepärase Helen Victoria Kirsi poolt, kes lükkab eksootilise etteastega peo korralikult käima. Lisaks trummishowle on kohal ka kütkestavad talvised geishad, kes pakuvad silmailu kogu ööks ning parima muusika kaasabil saadame väsitava töönädala korralikult ära ja astume salapärasesse nädalavahetusse, kus kõik on võimalik.

Foto: Klubi Teater

Tantsupõranda energia hoiavad laes DJ Petersoni hüpnotiseerivad uued hitid!

Foto: Klubi Teater

Kõigi lugejate vahel loosime välja 100 baarikrediidi antud peoks. Et loosimises osa võtta, saada kiri sisuga «Tahan osa saada Buddha salapärasest maailmast» aadressile mareli@klubiteater.ee. Võitja selgub reedel kell 18.00 ja võitjaga võetakse ühendust.

Foto: Klubi Teater
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles