Loosi lähevad Vip-piletid linna suurimale jõulupeole - JÕULU SKAZKA!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24. septembril toimus ööklubis CatHouse valitud seltskonnale meeldejääv muinasjutuline üritus Skazka@CatHouse alapealkirjaga Breemeni linna moosekandid!
24. septembril toimus ööklubis CatHouse valitud seltskonnale meeldejääv muinasjutuline üritus Skazka@CatHouse alapealkirjaga Breemeni linna moosekandid! Foto: Konstantin Purask

Kolmapäeval 24.detsembril, jõululaupäeval, toimub iga-aastane LINNA SUURIM JÕULUPIDU -  muinasjutupidu JÕULU SKAZKA ehk JÕULUMUINASJUTT!

Foto: Konstantin Purask

Pidu toimub ööklubis CATHOUSE (Tartu mnt.17, Tallinn). See on meeldejääv jõuluüritus  muinasjutulise klubiõhtu austajatele!

Seekord on tegemist eriti suure peoga, mis toimub korraga kahes saalis ning kus astub üles neli Eesti parimat DJ-d, lauljatar Aleksandra Lodez, saksofonist Kirill SAX, lumehelbekeste go-go tantsu-show ning külalistele pakutakse ka Grand Sisha  nikotiinivabasid vesipiipe ja kohal on Olympic Casino õppe-kaardilaud!

Kogu öö saavad kõik külalised nautida oma lemmik jõulu- ja aastavahetuse teemalisi multifilme ning samuti jäävad õhtu jooksul tehtud fotod koos jõuluvana ja lumehelbekesega teid veel pikaks ajaks rõõmustama!

Elu24 loosib üritusele välja ka VIP-piletid!

Selleks saada meilile toimetus@elu24.ee, miks peaksid just sina olema see, kes koos kaaslasega tasuta peole peab pääsema?

Foto: Cathouse
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles