7 märki, et oled hea suudleja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert 2009. aasta Ameerika muusikaauhindade galal
Adam Lambert 2009. aasta Ameerika muusikaauhindade galal Foto: SCANPIX

Hea suudleja on see, kes suudleb täpselt nagu sina - seega on kõik kellegi jaoks head suudlejad.

Samas, kui kasutad veidraid võtteid, pole neid palju, kes sind heaks suudlejaks peaks, kirjutas Glamour Magazine.

Siin on seitse märki, et oled hea suudleja suurema osa rahva jaoks.

1. Sa suudled sünkroonis

Pole teada, kas asi on keemias, instinktides või milleksi muus, teavad kaks inimest sageli täpselt, mida teha - ühe inimese huuled sobituvad teise omadega. Võibolla järgib üks inimene teist huultega tehniliselt, kuid see ei tundu nii. Te koos avate suu samal kiirusel ja sama laialt. Te suudlete ühte.

2. Sa ei suudle kõiki samamoodi

Kui oled ühe inimesega sünkroonis, ei saa sa suudelda täpselt samamoodi ja olla ka teisega sünkroonis. Stiilid varieeruvad, kuid keemiaga (või mis iganes see on) kohaned otsekohe.

3. Sa ei hammusta ega ime üla- või alahuult

Inimesed üritavad sageli peenutseda, kuid see pole muljetavaldav. Kui partner kaldub kursist kõrvale, paneb see sind peatuma ja mõtlema, mida sa kindlasti teha ei taha. Sa ootad, et näha, mida ta teeb, või ootad selle lõppemist. See on sama, kui koreograaf tantsu muudab. Te peate peatuma ja vaatama, misjärel te pole enam sünkroonis. Sellest saab kellegi sooloesinemine.

4. Pärast 25. eluaastat hoiad keele endale

Ülikooliajal teeb keel palju tööd. See teeb seda ringitamise asja, mis on tore, kuid lõppude lõpuks ikkagi sooloesinemine. Kui te just seda vaheldumisi ei tee, mis on samuti tore, kuid ebavajalik ja võib isegi rõve olla, kui sa pole partnerist eriliselt sisse võetud.

5. Sa kasutad huulepalsamit

See on segav, kui keegi enne sinu suudlemist huuli lakub. Kasutage huulepalsamit! Huulte lakkumine kuivatab neid tegelikult lõpuks rohkemgi.

6. Sa oskad lõõgastuda

Lõdvesta huuled ja ära ole pinges. Surve peaks olema sarnane sellele, kuidas huulepalsamit peale määrid - parajalt keskmine. Kui partner on liialt pehme, võib tekkida kahtlus, kas talle see tegevus üldse meeldib.

7. Sa tead, et huulte suurusel pole tähtsust

Ole enesekindel. Isegi kui sul on peenikesed huuled ja tal täidlased (või vastupidi) - ajage koos oma asja ja sünkroonige!

Kallis lugeja, milline oli sinu halvim / parim suudlus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles