Kuidas sulle meeldis Mihkel Raua telelavastus «Viimne voor»?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 ekraanile jõudis reede õhtul Mihkel Raua menunäidendi põhjal vändatud telelavastus "Viimne voor", mis rääkis humoorika loo sellest, mis saab, kui talendisaate osaline haarab võimu saate kohtunike üle.

Foto: Tiit Mõtus

Lavastuse aluseks on Raua näidend "Järgmine voor", mis kaks aastat tagasi etendus Von Krahlis ning hiljem ka Ameerikas nime all "American Monkey".

Foto: Tiit Mõtus

Mihkel Raua sõnul on “Viimne voor” näidend, kus saavad teoks iga talendisaate kohtuniku, aga ilmselt ka paljude televaatajate painajad. “Pealtnäha turvalises keskkonnas algav lugu teeb mitu ootamatut pööret, mis andsid mulle võimaluse tegeleda sellega, mis mind kirjutajana - mitte kohtunikuna, jumal hoidku selle eest! - kõige rohkem huvitab; need on inimese motiivid ehk miks keegi teeb ja ütleb just seda, mida ta parajasti ütleb või teeb. Ja mine tea, ehk õnnestub ühe pea peale pöördunud talendisaate najal jutustada ka mingeid üldistusi võimaldav lugu inimestest, keda tuntud kohas pea ees tundmatusse kohta hüppama sunnitakse,” selgitas Raud.

Kuidas sulle "humoorikas" telelavastus meeldis?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles