Sienna Miller ja Keira Knightley nautisid erootilist vanniskäiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sienna Miller
Sienna Miller Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejatar Sienna Miller tunnistab, et uue linaloo «The edge of love» tarvis filmitud lembestseenid tema ja Keira Knightley vahel on väga erootilised.

Miller kinnitas, et voodistseenide filmimine oli igati meeldiv ning eriti nautis ta erootilist vannistseeni, vahendab FemaleFirst.

«Vannistseen on väga erootiline. Sellest on palju räägitud ja ma usun, et kogu see lesbiline armukolmnurk on filmile head reklaami teinud. Keira mängib võrgutajat ja mina natuke vaoshoitumat inimest. Tegevuskoht Walesi mägedes ei saaks olla veel sensuaalsem või hullutavam,» rääkis Miller.

Sienna ütles ka, et Matthew Rhys, kes mängib filmis joodikust Walesi poeeti, oli pahane, et tema naiste vannistseenis osaleda ei saanud ning püüdis isegi lavastaja John Mayburyt veenda, et selline stseen tuleks filmi juurde kirjutada.

«Tegelikult pole seal ühtegi kolmekesi-voodis-stseeni. Matthew oli selle üle väga nördinud. Ta arvas, et peaksime selle lisama. Poiste arvates oleks see loole kõvasti juurde andnud. Nad on nii läbinähtavad!» naeris Miller.

Filmis kehastab Sienna Dylani naist Caitlini ning Keira tegelaskuju on Vera, Dylani lapsepõlvesõber, kel on mehe ja tolle abikaasaga seksuaalsuhe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles