GALERII! Klubist Teater sai üheks ööks taas nostalgiline BonBon

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval sai klubist Teater taas üheks ööks nostalgiline BonBon, kus sai näha seksikat moes-howd ning tantsida läbi öö parima muusika saatel.

Foto: Maksim Toome

Möödunud laupäeval, 6.detsembril oli ajalooline  õhtu, mil ühes majas avasid uksed kaks klubi korraga. Tallinna kaks edukaimat klubi, BonBon ja klubi Teater ühendasid jõud, et külastajateni tuua kõige erilisem õhtu - toimus «Üheks õhtuks jälle BonBon» pidu.

Foto: Maksim Toome

Ööklubi Teater muutus selleks ööks vanaks heaks BonBon'iks.

Pidu tõi kohale rohkelt rahvast, kes peab lugu heast meelelahutusest, moest, muusikast ja ennekõike parimast peost. Kuni varahommikuni võis saalis näha kauneid šampanjapudeleid lauda viivaid tantsutüdrukuid ning säraküünalde valgust, mis tekitas klubitajate ümber eriliselt piduliku ja glamuurse miljöö, mille saatel nauditi kütkestavat moeshow'd ja keerutati lõbusalt jalga.

Foto: Maksim Toome

Kohal oli ka Tallinna ööelu kuningas Roberto de Silvestri aka Unistuste-Roberto koos oma kauni kaaslanna ja sõpradega Monacost ja Itaaliast.

Foto: Maksim Toome

Seekordne pidu sulandas kokku nostalgilise mineviku ning tänapäevase glamuuri, tuues pidulisteni eksklusiivse moeshow Kristiina Viirpalult ja Tallinna Karusnaha Meistritelt. Eesitlusele tuli Fur & Bodysuits Show, mis ühendas kaunid alusrõivad sensuaalsete karusnahast aksesuaaridega.

Foto: Maksim Toome

Fashion in Teater moeshow pani kokku stilist ja lavastaja Anatoli Ein.

Juba sel reedel toob klubi Teater külastajateni enda tuntuima peo Dom Party kolmanda sünnipäevapeo!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles