«Mandariinide» produtsent: neli filmi, kelle vahel oleme, on väga tugevad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Felt Ringvaates
Ivo Felt Ringvaates Foto: ERR

Täna saabus rõõmustav uudis, et Eesti-Gruusia ühistööna sündinud mängufilm «Mandariinid» on Kuldgloobuste nominentide seas.

Produtsent Ivo Felt rääkis «Ringvaates», et film on nii kaugele jõudnud mitmel põhjusel - teema on universaalne ja päevakajaline, tehtud on head tööd ja promo ning natuke on olnud ka õnne, vahendab Menu.

«Muidugi on see kõva sõna küll, päris tore lugu,» möönis Felt ja rõhutas, et kui film on nõrk, siis ta sinna ei pääse. «Neli filmi, kelle vahel oleme, on väga tugevad filmid ja nendel on palju raha. Isegi imelik, et nendega konkureerime.»

«Käes pole veel mitte midagi,» manitses Felt, et Kuldgloobuste nominatsioon ei tähenda ilmtingimata Oscarite nominatsiooni.

Parima mitteingliskeelse filmi Kuldgloobusele kandideerivad ka Rootsi film «Vääramatu jõud», Poola film «Ida», Vene film «Leviaatan» ja Iisraeli film «Gett: Viviane Amsalemi kohtuasi».

Mitteingliskeelse filmi Kuldgloobusele oli esitatud ligi 60 filmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles