Janice Dickinson on marus: Bill Cosby tuleb peatada - ta teeb seda jälle!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janice Dickinson
Janice Dickinson Foto: CNN

Maailma esimene supermodell Janice Dickinson ei suutnud Nancy Grace'i saates Bill Cosbyst rääkides oma emotsioone talitseda. 

Cosbyt süüdistab avalikult seksuaalvägivallas 20 naist, kelle seas on ka 59-aastane Dickinson. Dickinsoni sõnul uimastas ja vägistas mees teda 1982. aastal.

«Ma ei saa hingata,» ütles Dickinson viidates protestilained vallandanud juhtumile, kus politseinik lämmatas surnuks relvitu mehe. «Ma ei saa Bill Cosby tõttu hingata.»

«Ma protestin, kuna mul on Bill Cosby toime pandud vägistamise tõttu palju probleeme, mis pole lahendust leidnud... Nutsin terve nädalavahetuse. Mitte ainult enda pärast, vaid selle pärast, mis kõikjal naistega toimub.»

Dickinson selgitas järjest emotsionaalsemaks muutudes, miks ta oma looga avalikkuse ette tuli.

«See on minu õigus naise ja lapsevanemana kaitsta naisi üle maailma ja kaitsta tütreid, lapselapsi, õdesid ja emasid,» karjus ta. «Palun, naised, kuulake mu sõnu - ta teeb seda jälle ja jälle!»

Dickinson meenutas detailselt, kuidas ta halba olukorda sattus. «Tegin Balil, Indoneesias tööd. Cosby võttis minuga ühendust ja ütles, et ta kuulis, et ma töötan seal. Ta tahtis, et ise Balilt Renosse lendaksin. Ta tahtis, et katkestaksin töö kalendriga.»

Dickinsoni sõnul lubas Cosby, et ta maksab lennupileti ise kinni ja pakub talle tööd oma kuulsas komöödiasarjas.

«Ta ütles, et saan tööd «The Cosby Show's». Ta teadis, et olin just võõrutusravilt tulnud,» väidab Dickinson.

«Fuck you, Bill Cosby!» raevutses naine. «Ma pole labane mõrd! Bill Cosby on labane vägistaja!»

Dickinson rõhutas, et ta ei aja oma avaldustega taga raha, vaid õiglust.

«Ma ei reklaami oma raamatut. Ärge ostke seda. Ma räägin tõtt. Ma ei saa selle eest sentigi. Mitte keegi ei maksa mulle selle eest. Mu karjäär on läbi, mitte keegi ei palka mind. Nad kardavad, sest see teema on tabu. Kahe lapse emana on mul õigus sellest kõneleda ja olla eeskujuks. Mul on vihkajatest suva - soovin vaid, et neil oleks natuke empaatiavõimet,» ütles ta.

77-aastane Cosby on seni kõiki süüdistusi eitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles