«Nullpunkti» staar Märt Pius: peod, madinad ja konfliktid polnud ka minu jaoks Lasnamäel võõrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Film "Nullpunkt". Peaosas Märt Pius
Film "Nullpunkt". Peaosas Märt Pius Foto: Kaader filmist

«Nullpunkti» peaosaline Märt Pius tunnistas raadiosaates «Eetris on Eeva Esse», et Lasnamäe olustik ja sealsed reeglid ei olnud võõrad selle rolli sisseelamise puhul.

«Sõbrad, peod, madinad ja konfliktid polnud ka minu jaoks Lasnamäel võõrad,» vahendab «Nullpunkti» näitleja Märt Piusi sõnu portaal Menu.

Lisaks rääkis näitleja, et koolis polnud ta ise ei kiusaja rollis ega ka kiusatav, tuli ette aeg-ajalt ainult teravamaid nalju.

Pius lisas, et «Nullpunkti» puhul ei pea kartma, et see oleks liiga sarnane filmiga «Klass» ning seal on see kiusamine teistmoodi.

Foto: Kaader videost

Alates 5. detsembrist jõuab kinodesse üle Eesti Margus Karu menuromaanil põhinev noortefilm «Nullpunkt», režissööriks Mihkel Ulk, kelle jaoks on see esimene täispikk mängufilm.  

Foto: Kultuurikava.ee

«Nullpunkt» on draama tänapäeva noorte põletavamatest probleemidest – koolikiusamisest ja sellest tingitud madalast enesehinnangust, kohanemisraskustest ning tunnustuse otsimisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles