Vaata Katy Perry uut videot «Teenage Dream», Justin B on seda juba teinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

USA lauljatar Perry, keda muide Justin Bieber peab üheks oma kahest lemmiknaisest (sellest dilemmast loe lisa allpool), ilmutas oma septembris ilmuva albumi «Teenage Dream» nimiloo video.

Aga mis suuremat videost jutustada, on ju kogum liikuvatest piltidest parem tuhandest liikumatust pildist. Link Katy Perry koduka videosektsiooni asub siin.

Justin Bieber (16) aga leiab tõesti, et just Perry (24) ja Cheryl Cole (27) on perfektsemad naised üldse. «Cheryl Cole ja Katy Perry on kaks kõige kuumemat tüdrukut maailmas ja nii normaalsed ja lõbusad seejuures,» ütles Justin The Sunile. «Kui oleksin paar aastat vanem, siis nad oleks just sellised tüdrukud, kellega kohtamas käia. Tahaksin nooremat versiooni Cherylist ja Katyst – tüdruk nende kahe paremate omadustega oleks kuum,» avaldab teismelissensatsioon.

Justin sooviks oma lemmikutega lõunale minna, et nõutada naistelt tõhusaid kohtinguvihjeid, millest kasu võiks tõusta, on ju Justin praegu pruudiotsingul.Justin sooviks Katy ja Cheryliga salvestada ka muusikat, sest leiab, et lisaks erakordsele välimusele on nad ka superandekated. 

Hea sõnaga märgib Justin ära ka ühe meeslaulja: «Sooviksin lindistada muusikat Robbie Williamsiga. Kui ta on laval, ta valitseb seda ja on suurepärane igakülgne meelelahutaja. Tahaksin osaleda ka Robbie Williamsi jalgpalliprojektides,» lisab Justin.

 

Kuidas video meeldib? Avalda arvamust!

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles