Mama June avalikustas, et kahe tema lapse isa on seksuaalkurjategija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mama June
Mama June Foto: ET

«Here Comes Honey Boo Boo» perepea Mama June ehk June Shannon avalikustas, et kahe tema tütre isa on  seksuaalkurjategija.

Eelmisel kuul lahvatas skandaal, kui selgus, et Mama June käib läbi oma endise kallima ja tema toona kaheksa-aastast tütart Annat pilastanud Mark McDanieliga. McDaniel istus lapse seksuaalse väärkohtlemise eest vangis kümme aastat ja vabanes tänavu kevadel ning June väitis, et ta pole mehega kohtunud. Meediasse jõudnud fotod rääkisid aga teist juttu. Telekanal TLC katkestas sarja «Here Comes Honey Boo Boo» tootmise päevapealt.

Nüüd avalikustas Mama June, kes on tema tütarde, 18-aastase Jessica «Chubs» Shannoni ja 14-aastase Lauryn «Pumpkin» Shannoni, bioloogiline isa.

Selleks ei ole Mark McDaniel, vaid 37-aastane Michael Anthony Ford - süüdimõistetud seksuaalkurjategija. Ford jäi vahele 2005. aastal NBC telesarjas «To Catch A Predator», mis tegeleb alaealisi jahtivate seksuaalkurjategijate paljastamisega.

«Jessical ja Pumpkinil on sama isa, kuid Jessica isa ei tahtnud temaga aastate jooksul mingit pistmist teha. Miks ma oleksin pidanud sellest enne rääkima? Valetasin oma perekonnale ja ütlesin neile, et see oli keegi teine,» ütles Mama June.

Pumpkin uskus, et tema isa on McDaniel, mistõttu korraldas June kohtumise McDanieli ja teistega.

«Istusime siin tosina inimesega. Pumpkin tahtis sellest rääkida ja teada, miks ta lahkus ja kas ta on tema tõeline isa. Mark tunnistas, et ei. Olin talle seda juba enne öelnud, kuid ta tahtis kuulda mõlemat osapoolt,» lisas June.

Mama June lubas, et tema suhtlused McDanieliga on peetud ja mehel on uus tüdruksõber. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles