ELU24 LIVE/ külas käis elektroonilist poppi viljelev ansambel Würffel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 13. novembril kell 12 külastas Elu24 live'i värvikat stuudiot ansambel Würffel.

Ansambel Würffel on suhteliselt värske ansambel, mille muusika asub kuskil popi ja elektroonika valdkonnas. Ansambel Würffel on trio - Rosanna Lints laulab, Tarvi Kull mängib klahvpille ja laulab ning Kaspar Kalluste mängib trumme ja laulab ka. Selle kollektiivi koostöö algas mõned aastad tagasi kuid nagu hea vein, peab ka hea muusika natuke hingama, et tema parimad omadused nautijani jõuaksid.

Foto: Tairo Lutter

Aastal 2014 ilmus ansambli esimene EP «Overnight», kus kõlab eelkõige Kaspar Kalluste looming. Trummar, helilooja ja sõnadekirjutaja Kaspar Kalluste on multitalendiga jõuline figuur, Tarvi Kull  oma erilise klaverimänguga seob selle jõulisuse kokku ja Marvi Vallaste (bändi tollane solist) kastas selle üle oma võrratu vokaaliga.

Foto: Viktor Burkivski

«Tegemist ühe muusikalise etapi kokkuvõtmisega, sest see, mis Würffeli poolt edaspidi tulema saab, on juba hoopis teistsuguse tunnetuse ja lähenemisega looming. Aga Würffel ikkagi. Nagu meile endale meeldib alati mõelda - ei tasu asju liiga tõsiselt võtta, sest kunagi ei tea, mis külje elu järgmisena ette veeretab,» võttis Kaspar Kalluste EP kokku.

Pärast Würffeli debüüt-EP ilmumist otsustasid bändiliikmed Kaspar Kalluste, Tarvi Kull ja Marvi Vallaste, et eesmärgid ja huvid edasise suhtes on erinevad ning otsustasid koostöö lõpetada.

Foto: Jaanus Ree / Red Bull

Ansambel Würffel jätkas selle aasta suvel uue lauljaga ja uue singliga ning bändiga liitus kaunis vokalist Rosanna Lints.

Foto: Tairo Lutter

Ansambel Würffel tutvustas Elu24 live'i saates oma loomingut, esitas mõned lood ning lobiseti saatejuhi Anu Saagimiga.

Vaata järele, mis meeleolukas saates toimus!

Foto: Tairo Lutter
Foto: Tairo Lutter

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles