Sophia Loren paljastas kuulsa dekoltee-jõllituse tagamaad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophia Loren ja Jayne Mansfield 1957. aastal
Sophia Loren ja Jayne Mansfield 1957. aastal Foto: SCANPIX

Ekraanilegend Sophia Loren rääkis, mis oli tema mõtteis, kui ta 1957. aastal Beverly Hillsis toimunud peol äraütleva näoga Jayne Mansfieldi dekoltee poole vaatas.

Tegemist on ühe tuntuma fotoga Lorenist, kes oli tollal vaid 22-aastane. Mansfield, kes oli peagi 24-aastaseks saamas, jäi peole hiljaks. Tema juuksed olid plaatinablondidesse lokkidesse keeratud ja ta kandis ülipaljastavat kleiti. 

Loren rääkis väljaandele Entertainment Weekly: «Ta tuli otse minu laua juurde. Ta teadis, et kõigi pilgud on tema poole pööratud. Ta istus maha ja nüüd oli ta vaevalt... Vaadake seda pilti. Kus on mu silmad? Ma jõllitan tema nibusid, sest kardan, et need libisevad mu taldrikule. Mu näos peegeldub hirm. Ma kartsin kohutavalt, et terve tema kleidi sisu plahvatab - BOOM! - üle laua laiali.»

Loren räägib peol toimunust ka teisipäeval avaldatud elulooraamatus «Yesterday, Today and Tomorrow: My Life».

«Üks eriliselt kiire reporter tegi stseenist pildi ja see levis üle maailma. Ma keeldusin sellele autogrammi kirjutamast. Hollywoodi võlukuningriigi kulisside taga peitusid mõned labased ja grotesksed küljed, millega ma ei tahtnud midagi tegemist teha,» kirjutab Loren.

Foto: EDGARD GARRIDO/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles