Mama June pettis Sugar Beari lapsepilastajaga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mama June ja Sugar Bear
Mama June ja Sugar Bear Foto: TLC

Tõsielusarja «Here Comes Honey Boo Boo» staaride Mama June'i ja Sugar Beari suhte purunemise põhjus oli väidetavalt Mark McDaniel - mees, kes istus kümme aastat vangis lapse seksuaalse kuritarvitamise pärast.

50-aastane McDaniel sundis toona kaheksa-aastast Annat väidetavalt suuseksile ja ta läks vangi 2004. aastal, kirjutab TMZ. Ta vabanes tänavu märtsis.

Mitmed perekonnale lähedased allikad rääkisid TMZ-le, et mees oli June'i mõtteis ka siis, kui ta vangis istus. June hoidis kodus karbitäit fotosid endast ja Markist, millest Sugar Bear teadis. Sellegipoolest keeldus June neid ära viskamast.

McDaniel oli June'i ja Sugar Beari tülide põhjuseks, sest Sugar Bear tundis, et naine on vaimselt ikka veel suhtes McDanieliga.

Allikate sõnul käis June tänavu vangist vabanenud McDanieliga salaja kohtamas, kuigi tal oli suhe Sugar Beariga. Kui meediasse jõudis info, et Mama June ja Sugar Bear on lahku läinud, väitis naine, et ta leidis kohtinguportaalist Sugar Beari konto. Nüüd usub perekond, et tegelikult oli petjaks hoopis June, kes mõtles loo välja selleks, et leida põhjus suhte lõpetamiseks.

Sugar Bear on üheksa-aastase Honey Boo Boo isa ja vaevalt teda rõõmustab septembri alguses tehtud FOTO, millel McDaniel tüdrukut puudutab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles