Marju Läniku Lady Gaga tekitas kohtunikes kahetisi tundeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Marju Länik
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Marju Länik Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates kehastas Marju Länik Lady Gagat ja laulis lugu «Alejandro».

Olav Osolin: Laulu poolest oli hästi lauldud. Mis liikumisse puutub, siis mulle tundus, et võimlemist oli liiga palju sinu jaoks. Sa püüdsid küll seda kõigiti kaasa teha, aga oli tunda, et see polnud päris sinu sõiduvesi. Vokaalse poole pealt - olgugi, et Marjut oli päris palju kosta, oled sa ikkagi väga hea laulja.

Tanja Mihhailova: Suured tänud, et sa nii palju tööd tegi selle numbri kallal.  Vahepeal jäi mul segaseks, et kui sa laulsid, siis see oli tõsisem Lady Gaga imiteerimine, aga kui sa rääkisid, siis see oli parodeerimine. Natuke läks teatraalseks see rääkimine, kui ta muidu on. Aga äge, et sa võtsid ette ja tegid ära, mitte ei istunud laulu lõpuni seal voodi peal.

Ott Lepland: Marju, sa transformeerusid täna teistsuguseks artistiks, kui me sind tavaliselt näeme, ja tegid seda väga hästi. Müts maha!

Andrus Vaarik: Mulle väga meeldis. Ma ei ole mingi Lady Gaga fänn, aga see oli väga kena lugu. Selles mõttes müts maha su ees, et said maha esimese shownumbriga ja tegid seda väga enesekindlalt, nagu sa ainult sellega raha teeniksidki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles