Skandaal: «Seksi ja linna» Mr. Big nimetas Carrie Bradshaw'd hooraks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Noth ja Sarah Jessica Parker filmis "“Sex and the City 2"
Chris Noth ja Sarah Jessica Parker filmis "“Sex and the City 2" Foto: SCANPIX

Menusarjas «Seks ja linn» Mr. Bigi kehastanud näitleja Chris Noth kirjeldas Sarah Jessica Parkeri tegelaskuju riskantse sõnaga.

59-aastane staar rääkis veebisaidile news.com.au, et tema praegune tegelaskuju sarjas «The Good Wife» ei sarnane tegelikult Mr. Bigile, ehkki inimesed seda arvama kipuvad.

«Isegi sarjaga «The Good Wife» süüdistatakse mind selles, et mängin vaid mõjuvõimsaid mehi. Nad eksivad. Big oli mõjukas, sest tal oli palju raha ja jäi mulje, et tal oli suhtes eelis, kuigi emotsionaalselt oli ta laostunud,» sõnas Noth.

«Tegelikult, ei... Ta oli, mis ta oli. Ta ei üritanud kunagi olla keegi, kes ta polnud. Carrie oli see, kes kujutas ette, et ta on midagi, mida ta polnud.»

Noth selgitas: «Big oli alati enda suhtes aus - ta ei petnud Carrie't kunagi. Nende suhe lihtsalt ei toiminud ja ta abiellus, samas kui Carrie - mitu kallimat tal oli? Ta oli üks väike hoor! See on eksiarvamus, et Carrie oli tema ohver. See polnud sugugi nii - Carrie oli tugev, arukas naine.»

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles