Uku Suviste vorm oli pentsik, aga ta lähtus õigest kohast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt, Uku Suviste
Su nägu kõlab tuttavalt, Uku Suviste Foto: Karli Saul/SCANPIX

TV3 saate «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja avasaates esitas Uku Suviste Demis Roussose laulu «Goodbye, My Love, Goodbye».

Andrus Vaarik: «Ma ei ole pädev sind vokaalselt hindama, aga mulle meeldis, et sa panid emotsiooni häälde. See vorm

oli väga pentsik, aga tegelikult sa lähtusid väga õigest kohast. Sisuliselt ilus algus.»

Olav Osolin: «Mina olen küll pädev vokaaltehniliselt hindama seda, sest see laul oli minu noorema aja üks kõige tüütum laul. See oli ikka nii nõme laul, et kui see tuli, siis inimesed ütlesid, et keerake raadio kinni. Tegelikult oli tema vibrato veel hullem. Kui ta nooremas põlves laulis, oli vibratot veel rohkem. Täiesti uskumatu selle mehe juures oli see, et enne, kui ta selliseks muutus, oli ta täiesti normaalse progebändi bassimees. Tal oli Aphrodide's Child - vaadake Youtube'ist. Jumala korralikku mussi tegi. Aga ma ei tea, mis teda nõelas, et tal selline elu edasi läks. Kurb on see, et sa pidid meile just seda elu näitama, aga sa said sellega suhteliselt hästi hakkama.»

Kuidas meeldis Uku esitus sulle? Vaata TV3 videot:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles