Jaak Joala sõbranna: Jaak ei tahtnud, et teda mäletataks vana haige mehena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Joala
Jaak Joala Foto: musicmoscow.com/etv arhiiv

Eelmisel nädalal manala teed läinud Jaak Joala kohta ei teadnud keegi täpselt, miks ta erakuks hakkas ning kolleegide ja sõprade elust kadus.

«Põhjuseks polnud uhkus, alkoholism või muu selline,» avaldab Naistelehele Jaak Joala usaldusisik Mariin Savola, kes oli tema kõrval kuni lõpuni.

«Nagu juba laialt spekuleeritakse, oli peamine erakuelu põhjus see, et Jaagu tervis oli aastaid väga kehvas seisus,» selgitas naine.

Muusiku tervis hakkas halvenema juba siis, kui ta megastaarina Venemaal kontserte andis  ning juba toona sai mees pärast esinemisi miniinfarkte.

Tõeliselt halvaks läks Jaagu tervis tänavu 17. märtsil, kui mees kodus kokku kukkus ning viimasel poolaastal veetis ta iga kuu mitu päeva haiglas uuringutel.

Jaak Joala matused toimusid 1. oktoobril Metsakalmistul, kui legendaarset muusikut olid ära saatmas tema austajad, õpilased, muusikud ja sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles