Tartus avatakse uus kokteiliklubi CLEO

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus avas uksed kokteilibaar, kokteilid
Tartus avas uksed kokteilibaar, kokteilid Foto: Tiina Kirs

Reedel, 3.oktoobril avatakse Tartus suure avapeoga uus kokteiliklubi CLEO, mis asub aadressil Turu 21. CLEO avab linnarahvale oma uksed kell 23.

CLEO juhataja Liis Petersoni sõnul iseloomustab avatavat klubi Euroopalik hübriid loungelikust kokteilikeskonnast ning klassikalisest ööklubist, kus külastajatel on võimalus piletivabalt nautida nii maitsvaid kokteile, suurepärast muusikavalikut kui ka ööklubilikku peoatmosfääri.

CLEO pakub kompaktset fluidumit kõigest sellest, mis nädalavahetuste öödes on positiivset – veeda sõpradega mõnusalt aega kokteiliklaasi seltsis või tantsi unustamatult varahommikuste päikesekiirteni. „Seda kõike iseloomustab hästi ka meie moto - Öös on Elu!“, räägib Peterson.

Klubis pakutakse külalistele personaalset lauateenindust ning kasutusele võetakse ka uudne eelbroneerimissüsteem. Kogu brandi imagoloogia asetab rõhku naiselikkusele ning meeldivale ja vabale peoatmosfäärile. “Seetõttu rakendame uksel ka näokontrolli, mis välistab tülikate või liiga ülemeelikute külaliste sattumist peoõhtule. „Meie eesmärk on meeldivalt rikastada Tartu ööelu ning pakkuda parimat nädalavahetuse emotsiooni ülikoolilinnas.“, kommenteeris klubi teenindus- ja turundusjuht Gerda Viks.

CLEO muusikavalik kujuneb peoõhtute algses cocktail time faasis pisut loungelikumaks ning peale südaööd saab alguse party time, mil on aeg seada sammud tantsupõrandale ning nautida hoogsaid mainstream ja klubihitte. Toimuma saavad ka põnevad eriüritused, mis ühendavad nii maitse- kui kuulmismeeli.

Foto: Janek Põldots

Ööklubi CLEO on tavapäraselt avatud igal reedel ja laupäeval kella 22st õhtul kuni kella 5ni hommikul. Klubisse sissepääs on tavaõhtutel tasuta.

Klubisse sissepääsuks peab vanust olema vähemalt 18 eluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles