Jaak Joalaga saavad Metsakalmistu kabelis hüvasti jätta kõik soovijad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Joala 1996. aastal, kui ta koos Ivo Linna ja Tõnis Mäega astus üles nn kolme tenori tuuril. See oli ka viimane kord, kui publik nägi Joalat laval esinemas.
Jaak Joala 1996. aastal, kui ta koos Ivo Linna ja Tõnis Mäega astus üles nn kolme tenori tuuril. See oli ka viimane kord, kui publik nägi Joalat laval esinemas. Foto: ETV arhiiv

Eesti Esitajate Liit teatab, et laulja Jaak Joalaga saavad 1. oktoobril Tallinna Metsakalmistu kabelis hüvasti jätta kõik soovijad.

«Teatame, et armastatud laulja Jaak Joalaga saavad kõik inimesed hüvasti jätta Tallinna Metsakalmistu kabelis 1. oktoobril kell 12.30-14.00. Laulja ärasaatmine ja muldasängitamine toimub samas kell 14.00 perekonna ja lähemate sõprade ringis,» seisab Eesti Esitajate Liidu veebilehel.

Eesti Esitajate Liit palub arvestada ka perekonna sooviga, et Metsakalmistul ei toimuks matusetseremoonia ajal pildistamist ega filmimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles