Šokeeriv paljastus: Hello Kitty ei olegi kass!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hello Kitty sai 2014. aastal 40-aastaseks
Hello Kitty sai 2014. aastal 40-aastaseks Foto: SCANPIX

Hawaii ülikooli antropoloog Christine R. Yano valmistas ette Hello Kitty teemalist muuseuminäitust, kui Hello Kitty omanik Sanrio tegi ühe jahmatava täpsustuse.

«Hello Kitty pole kass. Ta on multikategelane. Ta on väike tüdruk; sõber. Kuid ta ei ole kindlasti kass,» ütles Yano väljaandele Los Angeles Times.

«Teda ei kujutata kunagi neljakäpakil. Ta kõnnib ja istub nagu kahejalgne olend. Tal endal on kass, kelle nimi on Charmmy Kitty,» seletas Yano.

Kõigele lisaks on Jaapanis loodud Hello Kitty hoopistükkis britt! Skorpioni tähtkujus sündinud Kitty tegelik nimi on Kitty White ja ta armastab õunapirukaid. Tema vanemateks on George ja Mary White.

«Tal on kaksikõde. Ta on alaline kolmanda klassi õpilane. Ta elab Londoni äärelinnas,» lisas Yano.

Foto: Denis Poroy/AP

Hello Kitty sündis 1974. aastal, mil jaapanlased ja eriti jaapani naised olid vaimustuses kõigest, mis oli seotud Suurbritanniaga. Seega loodi tegelaskuju elulugu täpselt tolle aja maitseid arvestades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles