Paparatso: Evelin Ilves kallutas restoranis hoogsalt šampanjaklaasi ja lobises vahetpidamata mobiiliga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti avas Kalamajas uksed uus trendirestoran Laterna. Isuäratavat söögikohta väisas ka trendikates suveplätudes ja lõhkirebitud teksapükstes presidendiproua Evelin Ilves.

Foto: Viktor Burkivski

Proua Ilves tundis end suvisel koosviibimisel veel vabalt ja muretult, nautides mõnuga šampanjat ja lobisedes vahetpidamata mobiiliga.

«Eks see pisut kummalisena tundus, et samal ajal, kui teised laudkonnas rooga naudivad ja peakoka esitlust kuulavad, lobiseb presidendiproua vahetpidamata telefoniga,» märgib üks kohalviibinud külaline. «Aga noh, ilmselt olid tal tähtsad asjatoimetused ajada ja mine sa tea, võib-olla tähtsad kohtingudki vaja kokku leppida.»

Foto: Viktor Burkivski

«Proua kõned olid nii pikad, et vahepeal tuli keelekestki niisutada ja Evelini käedki väsisid vist ära, sest lõpuks toetas ta lihtsalt küünarnukid ebaviisakalt lauale ja lõua alla ning jätkas mobiiliga lobisemist,» lisab pealtnägija.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata pilte ja otsusta ise, kas nii on paslik restoranis käituda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles