Soome pagariäri jõudis Eurovisioonile ja lisas tootevalikusse...

Inna-Katrin Hein
Copy
Soome visuaalkunstnik ja DJ Teemu Keisteri, lavanimega Windows95man, esinemas 7. mail 2024 Rootsis Malmös Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaalis palaga «No Rules!» («Reegliteta!»). Soome pääses finaali, mis toimub 11. mail 2024
Soome visuaalkunstnik ja DJ Teemu Keisteri, lavanimega Windows95man, esinemas 7. mail 2024 Rootsis Malmös Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaalis palaga «No Rules!» («Reegliteta!»). Soome pääses finaali, mis toimub 11. mail 2024 Foto: essica Gow/TT / TT News Agency / AFP/Scanpix

Rootsis Malmös toimuva Eurovisiooni lauluvõistluse esimeses poolfinaalis jäi silma soomlaste hiiglaslik muna, paljastavad püksid ja pürotehnika, mis haarasid publiku kaasa ning Windows95man jõudis finaali palaga «No Rules!» («Reegliteta!»)

Enne esinemist näidati iga osaleva riigi kohta niinimetatud postkaarditutvustust. Lühivideotes oli näha lauljatele olulisi kohti nende kodulinnast.

Soome postkaardivideos seikles Windows95man ehk Teemu Keisteri oma koduses Espoos. Video algas vahukooretasku söömisega, misjärel Keisteri ja teine eurolaulja Henri Piispanen ostlesid pagariäris ning nautisid kohvikus hõrgutisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles