The Suni lugu «Ootab veel palju ilusaid maid» sai video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul astusid Sushi Tigeri peotelgis lavale Kairit Tuhkanen ja Caater, laupäeval meelitas pidulised kohale Black Velvet ning Tanel Padar & Sun. Laupäevaõhtul peeti ka leiliviskamise võistlust. Hiljem tantsitas rahvast DJ Märt Rannamäe.
Reede õhtul astusid Sushi Tigeri peotelgis lavale Kairit Tuhkanen ja Caater, laupäeval meelitas pidulised kohale Black Velvet ning Tanel Padar & Sun. Laupäevaõhtul peeti ka leiliviskamise võistlust. Hiljem tantsitas rahvast DJ Märt Rannamäe. Foto: Meelis Meilbaum

Ansambli The Sun loole «Ootab veel palju ilusaid maid» on valminud kodumaine video kunstnike tegevusest.

Tanel Padar ja The Suni loole «Ootab veel palju ilusaid maid» valminud muusikavideo on filmitud Tallinnas Pirita teel, kus kunstnikud valmistavad kunstiteose.

Videos saab näha kuidas noored kunstnikud Kätlin Kaljuvee ja Björn Koop rajasid eile Tallinnasse Pirita teele linnarahva rõõmuks taiese, millel on kujutatud Tanel Padarit. Tanel käis seda ka ise vaatamas.

Taies jääb seal üles tänaseni, kuid ilmselt leiab endale peagi uue asukoha.

The Suni stuudios filmitud ametlik video aga ilmub homme!

Murrame piire from Asko Elken on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles