Taasiseseisvumispäeva humoorikas video: kas Eesti mehele on kohane leppida kartulikoortega?

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taasiseseisvumispäevaks tehtud humoorikas video «Kartulikoored vaba Eesti nimel»
Taasiseseisvumispäevaks tehtud humoorikas video «Kartulikoored vaba Eesti nimel» Foto: Kaader videost

Taasiseseisvumispäevaks tehtud humoorikas video «Kartulikoored vaba Eesti nimel» ei pretendeeri tõele, aga  pakub omapoolse versiooni sellest, kui palju on keskmised eestlased valmis vaba Eesti nimel püksirihma pingutama.

Humoorikas videos mängivad ruhnlane Marten Riisenberg ning legendaarsed DJ-d Elmu Sadulsepp, Einar Kass ja Meelis Michelson.

Kui paljudes kodudes räägitakse ühises õhtusöögilauas riigi vabadusest või üldse riigiks olemisest? Ilmselt vähestes, sest igapäevaelu nõuab argisemaid teemasid. Laste kasvatamine, toit, kodu remont, auto ülalpidamine.

Kartulikoorte söömise lubadust vaba Eesti nimel aga mäletavad kindlasti paljud, kuid kui paljud on seda mõelnud niiöelda surmtõsiselt?

Viska pilk peale ka humoorika veebisarja «Crafomani neli tähtsat päeva» eelnevatele lugudele nagu Elu24s eksklusiivselt esitletud «Vabariigi aastapäeva valikud» ja «Suveöö unistus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles