Video: Eesti kauneim miss, Liis Tappo-Treial läks tööle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo-Treial töötab nüüd Tallinna Linnavolikogu aseesimehe Toivo Tootseni nõunik-abina
Liis Tappo-Treial töötab nüüd Tallinna Linnavolikogu aseesimehe Toivo Tootseni nõunik-abina Foto: TV3

TV3 „Seitsmeste uudiste“ eksmisside rubriigis särab seekord Liis Tappo-Treial, kes võõrustas reporter Kristiina Aigrot oma töökohas ning rääkis elust, tööst ja õnnest.

 

Liis Tappo-Treialit peetakse läbi aegade üheks kaunimaks naiseks, kes on Eestit esindanud mitmetel iludusvõistlustel. Samal ajal lavalaudadel säramisega on ta olnud ka suurepärane pereema. Liis Tappo-Treial asus hiljuti tööle Tallinna Linnavolikogu aseesimehe Toivo Tootseni nõunik-abina.

Liis Tappo-Treial: Aktiivses tööelus pole ma tegelikult osalenud. Uus töökoht on loomulikult suur väljakutse, et kuidas siis nüüd on ja kas ma saan ikka hakkama ja...

Mina olen selline hästi suur pabistis ka. Ma pabistan juba ette ja hästi palju. Aga enamasti läheb ikka kõik ilusasti. Uus töökoht on vahva ja kolleegid ka super toetavad.

Liis meenutab «Seitsmestele uudistele» missivõistluste aega, räägib perest, õpingutest ja tööst ning tunnistab, et on eluga rahul ning õnnelik.

Vaata videot Liis Treial-Tappo esimesest tööpäevast peale puhkust Tallinna Linnavolikogus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles