Team Orlando vs Team Justin: loe, kelle poolt on staarid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Sel nädalal läksid Ibiza restoranis raksu näitleja Orlando Bloom ja Justin Bieber ning tüliõunaks oli Bloomi eksabikaasa Miranda Kerr.

Asjale lisasid vürtsi kuulujutud Bieberi väidetavast afäärist Kerriga ning hiljuti meediasse jõudnud pilt Bloomist Bieberi ekskallima Selena Gomezi kõrval.

Kolmapäeval üritas 37-aastane Bloom lüüa 20-aastast Bieberit, millest jõudis avalikkuse ette ka udune videoklipp. Lugu jõudis paljude staaride kõrvu, kes Twitteris teada andsid, kellele nad pöialt hoiavad. Bieberi õnnetuseks on tal väga vähe toetajaid, kui välja arvata tema ustavad belieberid.

Endine lapsstaar Drake Bell kirjutas belieberitele: «Kas te, lapsed, saaksite palun iidoliks võtta mõne hea inimese?»

Kerris Dorsey märkis: «Olgem ausad - suurim kuritegu on siin see, et Justin Bieber on hakanud kaabut kandma.»

Alyssa Milano säutsus: «#TeamOrlando»

Koomik Jimmy Fallon naljatas oma saates: «Orlando Bloom lõi ööklubis tüli käigus Justin Bieberit. Orlando käsi oli täna väga valus. Teate küll - kõik tahtsid tema kätt suruda!»

Koomik Michael Ian Black lisas: «Olen täna väga õnnetu ja masenduses. Natuke Iisraeli-Gaza pärast, kuid palju rohkem Bieberi-Bloomi pärast.»

Lavastaja Joseph Kahn säutsus: «Kui Orlando Bloom andis Justin Bieberile keretäie, siis Orlando Bloom ongi Väljavalitu.»

Stephen Colbert naljatas: «Orlando Bloom mängis «Sõrmuste isandas», oli abielus Miranda Kerriga JA lõi Justin Bieberit? Minu arvestuse järgi on ta oma kolm soovi ära kasutanud.»

Endine lapsstaar Mara Wilson imestas: «Orlando Bloom lõi Justin Bieberit? Minu teismeliseea-armastus lõi praeguse põlvkonna teismeliseea-armastust!»

Josh Malina säutsus: «Justin Bieber vs Orlando Bloom on esimene kord, kui olen huvitatud sulgkaallaste matšist.»

Jalgpallur Hamish Hartlett küsis: «Kas keegi on samuti rahul, et Orlando Bloom lõi täna Bieberit? Mina küll olen.»

Devon Sawa kirjutas: «Bieberi-poiss üritas lüüa haldjat ja kõik vaatavad filmi haidest ja tornaadodest -- imestavad inimesed teistes riikides.»

Modell Chrissy Teigen sõnas: «Pole midagi paremat mõnusast õhtusöögist tüdrukutega. Kui välja arvata Bieber, kes postitab ja kustutab Instagrami-solvanguid. See on samuti fantastiline.»

Koomik Josh Gondelman ütles: «Orlando Bloom lõi Justin Bieberit ja mina kadestan, et miks tema saab läbi elada kõik mu unistused...»

Hea lugeja, kas sina oled Team Orlando või Team Justin?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles