Megadeth lubab erutavat šõud

, muusikahuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Mustaine
Dave Mustaine Foto: promo

Sel reedel, 16. juulil esineb Haapsalu lossihoovis trash-metal’i üks teerajajatest, ansambel Megadeth. Tegemist on bändi esimese visiidiga Eestisse. Sel puhul vestleme Megadethi «liikumapaneva jõuga», lauljast-kitarristist bossi Dave Mustainega (pildil).


Mida käesolevalt tuurilt oodata, millega Eesti publiku ette tulete?

Me pole kunagi Eestis mänginud, oodata on paljut. Meie šõu kestab 75–90 minutit, sõltub publiku reaktsioonist. Seekord mingeid rekvisiite ei kasuta, lihtsalt mängime. Tuleb erutav šõu.

Millised lood esitusele tulevad?

Yeah. Meil on valida rohkem kui saja laulu vahel, mida mängida. Üritame koostada vaheldusrikka programmi. Aeg-ajalt uuendame seda.

Mängime palju «Rust In Peace’i» (kiidetud album, ilmus kahekümne aasta eest – autori märkus) albumilt. Kindlasti lisame laule ka uuelt albumilt.

Megadethi repertuaaris on lisaks oma lugudele terve ports kavereid. Kas neid on plaanis juurde teha?

See on huvitav, et te praegu seda küsite. Me arutame seda just omavahel, plaanis on teha mõned sellised järgmise albumi jaoks. Üks võimalik lugu on «Cold Sweat» Thin Lizzylt. Võib-olla teeme mõned punklood. Mulle meeldivad ka Queeni laulud.

Selleks aga, et kaveritega välja tulla, peavad nad olema originaalist paremad või vähemalt sama head.

Muidu pole mõtet neid teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles