Malaisia õnnetuslennukisse mittemahtumine päästis Šoti pere elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaysia Airlines lennuk
Malaysia Airlines lennuk Foto: SCANPIX

Üks Šoti perekond jäi ellu tänu sellele, et nad ei mahtunud Malaysia Airlines lennule MH17.

Barry ja Izzy Sim tahtsid lennata Hollandist Amsterdamist nimetatud lennuga, kuid neile teatati, et sellel lennul on kõik kohad täis, edastab news.com.au.

Malaysia Airlines lennuk kukkus eile Ukraina-Vene piiril alla ning oletatavalt kõik pardal olnud hukkusid.

Paar tahtis Kuala Lumpurisse puhkusele lennates võtta kaasa ka oma väikelapse. Simid olid sunnitud valima teise lennufirma.

Pere andis pärast lennuõnnetusuudise levimist meediale intervjuu.

«Meil hakkas väga paha, kui sellest kuulsime. Tundub, et mingid kõrgemad jõud sekkusid ja päästsid meie elu, takistades meil sellele lennule pileteid saamast,» teatas Barry Sim.

Izzy Simi sõnul kuulsid nad õnnetusest, kui olid teel Amsterdami Schipholi lennujaama.

Paar sai piletid lennufirma KLM lennule Kuala Lumpuri.

Naise sõnul kartis ta selle lennufirma lennuki pardale minna, kuna uudis lennuõnnetusest on nii värske.

«Öeldakse, et pikne kaks korda samasse kohta ei löö. Samas ei saa kunagi kindel olla, kui tegemist on lendamisega. Mu naine ei tahtunud pärast õnnetusest kuulda saamist esmalt üldse Kuala Lumpurisse lennata,» lausus mees.

See paar ei olnud ainus, kes lennule pileteid ei saanud ja selle tõttu ellu jäi. Oli veel üsna palju neid, kellele Malaysia Airlines teenindajad pidid teatama, et lennule MH17 on kõik kohad välja müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles