Sven Lõhmus ükskõikselt: klikid mind ei huvita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne Plaat 2014, Sven Lõhmus
Kuldne Plaat 2014, Sven Lõhmus Foto: Karli Saul/SCANPIX

Sven Lõhmus tunnistas, et Youtube’i klikid teda ennast väga ei huvita ning talle on suur üllatus, et tema lood on kogunud videokeskkonnas lausa miljoneid vaatajaid.

«Minu jaoks on üllatus, et selline lugu nii palju klikke saab, aga ju nii on,» vahendab menu hittloo «Valged ööd» kohta, mida esitavad Koit Toome ja Getter Jaani.

Sven Lõhmus tõdes, et ta ei taha ise oma juba avaldatud muusikat enam kuulata: «Ma arvan, et enamik minu asju ei ole õnnestunud nii, nagu ma oleks tahtnud,» rääkis Lõhmus Raadio 2 saates «Suveraadio».

Lõhmus tunnistas sedagi, et ihkab stuudiotöö asemel lavale ja jälestab seda, et peab praegu tundide viisi arvuti taga istuma. «Loomingut sealjuures enam ei olegi, production on selline töö, et kogu aeg ei ole loominguline, see läheb lihtsalt tehniliseks ja sa pead selle ära kannatama,» rääkis Lõhmus.

Lisaks rääkis mees, et noori andekaid produtsente, kes tema töö üle võtaksid, Eestis praegu ei ole ja nii kaua jäävad uued bändid tema enda teha. Lõhmus on veendumusel, et ei mõisteta stuudiotöö põhjalikkust ja keerukust.

Kuula saadet SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles