Kõige mõjuvõimsam kuulsus on Beyoncé

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce
Beyonce Foto: SCANPIX

Majandusväljaande Forbes andmetel on kõige mõjuvõimsamaks kuulsuseks lauljanna Beyoncé.

Lauljanna möödunudaastane sissetulek ulatus 115 miljoni dollarini.

Beyoncé abikaasa Jay-Z on mõjuvõimsate staaride nimekirjas kuuendal kohal. Tema möödunudaastane sissetulek oli 60 miljonit dollarit.  

Paaril on praegu USAs käsil ühine kontsertturnee.

Möödunud aastal nimetas Forbes nad kõige enam teenivaks kuulsustepaariks.

Forbes võtab oma edetabeli koostamisel arvesse trükimeedias, televisoonis ja raadios mainimist. Lisaks ka ülesastumisi ja kajastusi sotsiaalmeediaallikates nagu Twitter, Facebook ja Youtube.

Teisel kohal on kuulsuste nimekirjas korvpallur LeBron James (72 miljonit dollarit). Talle järgnevad hiphopstaar Dr.Dre (620 miljonit dollarit),  jutusaatejuhid Oprah Winfrey (82 miljonit dollarit) ja  Ellen DeGeneres (70 miljonit dollarit).

Möödunud aastal oli Winfrey selles nimekirjas esikohal.

Esikümnesse mahuvad veel Jay-Z (60 miljonit dollarit),  poksija Floyd Mayweather (105 miljonit dollarit), lauljanna Rihanna (48 miljonit dollarit),  laulja Katy Perry (40 miljonit dollarit) ja näitleja  Robert Downey Jr. (75 miljonit dollarit).

Selle aasta mõjuvõimsa 100 staari nimekirja esimese 25 seas on 13 muusikut.

2014. aasta nimekirja uustulnukad on laulja Bruno Mars (13.), näitlejad Bradley Cooper (48.), Matthew McConaughey (52.) ja Bryan Cranston (88.).

Selle aasta nimekirjast on aga väja jäänud sellised kuulsused nagu lauljanna Madonna, eksjalgpallur ja modell David Beckham, näitlejad Tom Cruise ja Adam Sandler.

Forbesi nimekirja vaata siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles