Kuidas lahendada Putini probleem? Temast võiks saada uus James Bond

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig ja Vladimir Putin
Daniel Craig ja Vladimir Putin Foto: totallylookslike.com

Juba mõnda aega on Venemaa president Vladimir Putin lääneriikidele ja Ukrainale peavalu valmistanud, kuna anastas Ukrainale kuulunud Krimmi ning Ida-Ukrainas tegutsevad seni  venemeelsed separatistid.

Internetis on hakanud levimad humoorikad teooriad, kuidas Putinit võimult kõrvaldada ning ta anastamise ja sõja õhutamise asemel midagi muud tegema panna.

Mitmed filmisõbrad on tähele pannud, et Vladmir Putin on üsna sarnane Briti näitleja Daniel Craigiga, keda tuntakse kui  superspioon James Bondi kehastajat.

Teada on, et plaanis on teha uus Bondi film endise luureanalüütiku ning USA Riikliku Julgeolekuagentuuri laiaulatusliku jälgimise paljastanud Edward Snowdeni teemal.  Venemaa andis Snowdenile asüüli ning ta elab Moskvas.

 Daniel Craigiga on Bondi rolliks leping sõlmitud, kuid teravsilmsete  ja –keelsete kommentaatorite arvates võiks selle rolli anda hoopis Vladmir Putinile.

«Putinit saab grimmi ja sobiva rõivastuse abil Craigiga üsna sarnaseks muuta. Samuti on need kaks meest kasvult ka enamvähem sarnased. Putin on pikka aega olnud poliitik ning tal on suur avaliku esinemise kogemus. See tuleb Bondi kehastamisel kasuks,» soovitati muiates.

Lisaks Daniel Craigile on James Bondi kehastanud veel Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Dimothy Dalton ja Pierce Brosnan.

Ei ole teada, kas Putin on Bondi filmide fänn või mitte.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles