9 põhjust, miks rannas seksimine on nõme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks rannas
Seks rannas Foto: SCANPIX

Mõte rannal seksimisest võib tunduda kuum ja romantiline, kuid reaalsus ei pruugi sugugi nii ilus olla.

Veebisait Your Tango hoiatab, millega tuleks rannas vallatledes ettevaatlik olla.

1. Liiv. See ei paku tuge, see satub igale poole, see kraabib. See lihtsalt pole mõnus.

2. Väikesed elukad. Alates millimallikatest, mis võivad sind nõelata, kuni väikeste mikroobideni, mis võivad intiimpiirkonda sattuda.

3. Soolane vesi. Arvestades, et see kuivatab nahka üle keha, võib vaid ette kujutada, mida see genitaalide õrnemate osadega teeb. Pealegi eemaldab see loomuliku libesti ja seda ei taha ju keegi.

4. Peab õhtuni ootama. Kui te pole just paar, kellele meedib vahele jääda, tuleb seda akti teha pimeduses. Siis on aga palju raskem märgata klaasikilde ja teravate servadega teokarpe.

5. Probleemid kondoomidega. Kui soovite beebiootele jääda, andke minna. Kui aga soovite seksida turvaliselt, vältige vett. Kondoom võib vabalt pealt libiseda. 

6. Nakkusoht. Vees on palju asju (pisikud, mikroobid jne) ja rannal on kindlasti prügi. Haigeksjäämiseks on palju võimalusi.

7. Türmi sattumise oht. Avalikult seksides varitseb alati oht politseile vahele jääda. Või see, et keegi helistab politseisse. Järgneb häbistav jalutuskäik läbi politseijaoskonna.

8. Seksipoosid on piiratud. Rand pole mingi koht, kus uusi põnevaid poose proovida. Pealegi pole millestki kinni haarata, kui olukord peaks seda nõudma.

9. Aeg tiksub. Rannas seksimiseks pole palju aega. Iga kell võib keegi mööda kõndida, tõusulaine tulla või krabi küünistada. Kui seksiks on selline väike aken, kas tõesti arvate, et suudate teineteisele ülihead kogemust pakkuda? Palju parem on seda teha siis, kui te pole liivaga kaetud ja te ei karda paaniliselt vahele jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles