Jennifer Lopezi ekskallim pettis teda transseksuaalse modelliga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez, Casper Smart
Jennifer Lopez, Casper Smart Foto: SCANPIX

Jennifer Lopezi tantsijast ekskallim Casper Smart vallatles väidetavalt mõni nädal enne lahkuminekut transseksuaalse modelliga.

44-aastane lauljatar ja 27-aastane tantsija olid koos kaks ja pool aastat, kuni nad hiljuti suhte lõpetasid, kirjutas The Sun on Sunday. Nimelt olevat Casper Jenniferi petnud ühe teise transseskuaaliga ja hiljem amelenud 25-aastase Xristina Marie'ga.

Xristina ütles, et ta kohtus Casperiga kaks korda pärast seda, kui mees oli temaga Miami ööklubis flirtinud.

«Olin klubis ja Casper naeratas ja flirtis minuga. Paari päeva pärast lisas ta mind Instagramis sõbraks ja hakkas mulle sõnumeid saatma. Hakkasime suhtlema, saime kokku ja tegime tema autoga Miamis väikese tiiru,» kirjeldas Xristina. «Hakkasime autos amelema. Suudlesime ja tegime natuke rohkematki.»

Xristina sõnul palus Casper endale saata seksikaid fotosid ning veebikaamera ees lahti riietuda.

Xristina rääkis ka oma füüsilisest muutumisest. «Olen käinud kolmel ninaoperatsioonil, neljal rinnaopil ja lasin oma kõrisõlme kohendada,» seletas Xristina. 

Kuuldavasti olevat Casper vallatlsenud ka 23-aastase transseksuali Sofie Vissaga.

Jennifer Lopezile lähedased allikad on aga väitnud, et paar läks lahku juba kahe kuu eest ning Casper kohtus modellidega vallalise mehena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles