Angelina Jolie: mu tütar tahab olla poiss!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jolie koos tütar Shilohiga tänavu kevadel Itaalias, vasakul Brad Pitt
Jolie koos tütar Shilohiga tänavu kevadel Itaalias, vasakul Brad Pitt Foto: SCANPIX

Ajakirja Vanity Fair augustinumbris tunnistab Jolie, et riietab oma bioloogilist tütart Shilohi kui poissi, sest viimasele see meeldivat.

Nelja-aastane Shiloh (vaata pisitüdruku pilti siit) kannab meelsasti dresse ja «ülikonda» (inglise keeles «suit» - T.L.), vahendab US Magazine. «Ta tahab olla poiss. Nii tuli meil lõigata ta juukseid. Ta tahab kanda kõike poisilikku. Ta arvab, et on üks oma vendadest,» jutustab Jolie ja väidab end mitte üldse muretsevat, sest olevat olnud ise lapsena samasugune.

 

Intervjuus ajakirjale, mille kaanetüdruku koha Jolie loomulikult endale napsas, seisab, et näitlejanna kaheksa-aastane adopteeritud poeg Maddox paistab nutikuse ja ajaloo huviga. «Temast võiks saada kirjanik,» arvab Jolie (35). Oma viieaastase adopteeritud tütre Zahara kohta mainib uhke ema, et temal on väga ilus hääl, oma bioloogilisi lapsi, kaksikuid Knoxi ja Vivi peab Jolie «klassikaliseks poisiks ja tüdrukuks,» ning oma kodu õnnelikuks. Jolied ei häiri isegi abikaasa Brad Pitti kodutu-stiilis habe, ning näitlejanna ei välista, et nad võiksid Bradiga veel lapsi saada. Kokku kasvatab paar praegu siis kuut last, lisaks ülalnimetatuile kasvab peres veel adopteeritud poeg Pax.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles