Kerli Dello teatas, et lahkub ETV ekraanilt: olen veel liiga noor selleks, et jäädagi tegema ühte asja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Dello
Kerli Dello Foto: Kuvatõmmis

ETV telenägu Kerli Dello teatas teisipäeva õhtul, et selle hooaja viimane «Terevisioon» on eetris 20. juunil ning tegemist on ka viimase päevaga, kui näeb ekraanidel teda ennast.

«Teatan dellolikult, et selle hooaja viimane Terevisioon on eetris 20. juunil. Sel päeval jätan koos viimaste uudiste paberipakiga (kuhu ei ole taha mitte midagi kirjutatud, ausalt) lauale ka oma parklaloa ja töötõendi,» kirjutas telenägu oma Facebooki kontol.

«Olen veel liiga noor selleks, et jäädagi tegema ühte asja. Jah, mulle on see töö väga meeldinud, mulle on hommikune ärkamine sobinud. Aga nagu ütles üks sõber: sa ei teagi, mida tähendab ärgata normaalsel ajal, oled selle ammu unustanud. Püüan aklimatiseeruda, äkki saab minust veel normaalne inimene,» täpsustas naine kelmikalt.

Seejärel palus naine mitte küsida, miks, kuhu ja kellega, sest suveks on tal tegevusgraafik juba üsna tihe.

«Võtan endale ülbuse arvata, et te veel kuulete minust, ma olen väike väärikas Dello,» kirjutas naine lõpetuseks.

«Olen seotud ka Rally Estoniaga, nii et tegemist on küll,» rääkis Dello portaalile Menu oma tegemistest ning lisas, et kavatseb kindlasti sel aastal ka tavapärasest veidi rohkem puhata.

Mis aga sügisel edasi saab, seda Dello veel ei teagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles