Püha Kimye! Viis eredamat hetke Kimi ja Kanye pulmast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: пп

Seltskonnatäht Kim Kardashian ja räppar Kanye West pidasid laupäeval muinasjutulised pulmad Itaalias Belvedere kindluses.

Ehkki tegemist on Kimi kolmanda pulmaga, on see kindlasti kõige meeldejäävam, kirjutab Us Weekly. Ajakiri tõi välja viis kõige räägitumat asja Kimi ja Kanye laulatuse kohta.

1. Kuhu jäi Rob?

Kim Kardashiani noorem vend Rob Kardashian jõudis tagasi Los Angelesse veel enne, kui pulmapaar asus esimest tantsu tantsima. Allikas kinnitas Us Weeklyle, et Rob käis Pariisis, kus toimus Kimye pulmaeelne pidu, ehkki mees ei jäänud kordagi pildile.

2. Beyonce hüppas alt

Algselt arvati, et Kanye hea sõber Jay Z tuleb koos oma kaasa Beyoncega kindlasti laulatusele, kuid siis selgus, et nad otsustasid hoopis Hamptonsisse minna. Beyonce soovis sellegipoolest paarile «eluaegset tingimusteta armastust».

3. Stiilne trio 

Kim, Kanye ja nende 11-kuune tütar North West kandsid pulmas Givenchy disainer Riccardo 

Tisci loodud rõivaid. Givenchy esindaja kinnitas, et pruut kandis Givenchy haute couture kleiti, peigmees Givenchy by Riccardo Tisci smokingut ja tütar Givenchy by Riccardo Tisci kleidikest. Kim kõndis altari ette kasuisa Bruce Jenneri käevangus ning ema Kris Jenner kandis süles oma armast tütretütart.

4. Eriline puudutus

Kim ja Kanye tegid kõik, et pulmapidu ka külalistele hästi meelde jääks. Saabudes sai iga külaline buketi valgeid lilli. Lisaks olevat marmorlaudade sisse graveeritud iga külalise nimi puhta kullaga.

5. Palun korrata!

Kim ja Kanye nägid suurt vaeva muusika valimisega. Paari esimese tantsu saateks kõlasid Etta Jamesi «At Last» ning Otis Reddingi «These Arms of Mine» ja «Tenderness». John Legend esitas kohapeal ballaadi «All of Me».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles