Kersti Toots: ilus päev algab ilusast pesust ja ehetest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Toots
Kersti Toots Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Ärinaine Kersti Toots on veendunud, et ehteid ja aluspesu tuleb valida vastavalt tujule ja algava päeva olemusele.

«Ilus päev algab ilusast pesust. Kui ei kanna päevale vastavat pesu või ehteid, pole päev läbi seda õiget tunnet!» ütles Toots Buduaarile.

Tema on üks neist naistest, kes on veendunud, et teemandid on tüdruku parimad sõbrad. Ehteid valides lähtub ärinaine sellest, et need peavad vastama tema iseloomule.

Buduaariga kohtumise päeval kandis ta kõrvades ja sõrmes Karin Eensaare disainitud ehteid, millel särasid Tahiti pärlid, valge kuld ja teemandid.

«Ülipidulikke ehteid kannan muidugi vaid pidulikel puhkudel, aga neid säravaid kivisid, mida tänagi näete, kannan ka igapäevaselt,» rääkis Toots, kes peab oma õnnekiviks pärlit.

Olulisim on tema arvates tervik, mis tekib siis, kui kõik välimuse detailid – kott, jalanõud, ehted, pesu ja muu – isiksuse ning tujuga klapivad. «Kõige tähtsam on see, kuidas sa ise end tunned,» rõhutas Toots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles