Video/ Tanel Padar: kümne aasta pärast mängib see poiss koos minuga pilli!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas teadsite, et rokimees Taneli salaarmastus on Tanel Padar Blues Band ehk siis pool-põrandaalune viis jatsipisiku väljaelamiseks?

Tanel Padar Blues Band on eelkõige sõpruskonna heatuju-ettevõtmine, mille iga kontserdi repertuaar pannakse kokku eranditult lugudest, mis kõigile osalistele erinevatel põhjustel väga korda lähevad.

Loomulikult esineb see bänd ka tänavusel Jazzkaarel. Esimene ülesastumine toimuski juba lihavõttepühade nädalavahetusel, kus Jazzkaare Bluusipüha puhul liitus bändiga suupillimängija, kitarrist ja laulja James Dalton New Jerseyst, kes mullusel Augustibluusil paljude maarahva poegade ja tütarde südamed võitis.

Seekordsel esinemisel võitis aga paljude linna- ja maarahva poegade ja tütarde südamed hoopis  pisike staarkitarrist, kes terve kontserdi aja laval olnud meestega samal jatsilainel püsis.

Tanelile läks väike kitarrivirtuoos niivõrd hinge, et lugude vahel lendas teele ka rokimehe tervitus : «Tšau väike poiss! Kümne aasta pärast tule minu juurde!» Taneli vahetu kompliment vallanadas rahva seas suure aplausi.

Vaata pilte ja videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles