Marilyn Jurmanil on varajane keskeakriis: jäin vallaliseks ja läksin peast hulluks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalalõpp Kanal 2ga
Nädalalõpp Kanal 2ga Foto: Ardo Kaljuvee

Lauljatar ja näitlejanna Marilyn Jurman rääkis saates «Nädalalõpp Kanal 2ga», et teda vaevab varajane keskeakriis.

Nimelt oli Marilyn alates 15. eluaastast suhtes ja alles nüüd, 28-aastasena, on ta esimest korda elus vaba naine.

«Ma ise kutsun seda hellitavalt varajaseks keskekriisiks,» kirjeldas Marilyn oma praegust elufaasi. «Ma tahtsin endale mootorratast osta, aga kuna mul polnud luba ega raha, ostsin endale tõukeka.»

Marilynil on see kriis kestnud umbes aastakese ja sümptomid on täiesti tüüpilised.

«Juhtus niimoodi, et jäin vallaliseks ja läksin peast hulluks,» naeris Marilyn. «Kuna mul polnud kodu, siis elasin, kus juhtus. Ma valisin endale elukohaks koha, kus oli ka väike beebi olemas. Ma mõtlesin, et see on odavam antidepressant, sest sul ei ole lihtsalt võimalust kurb olla. Ma väga palju ei nutnud, välja arvatud siis, kui beebi ka nuttis - siis ma sain oma nutud nutetud. Muidu olin väga rõõmus. Ma ei saaks öelda, et ma oleks väga sügavasse depressiooni langenud, sest mul oli see imeline antidepressant.»

Pärast seda läks Marilyn elama sõbranna korterisse, kellel oli väike koer, mis oli ka väga hea antidepressant. Pärast seda läks ta kaheks kuuks Californiasse ja seejärel kuuks ajaks Gruusiasse.

«Kui ma pool aastat hiljem Eestisse tulin ja aru sain, et ükski sõbranna mind enda juurde elama ei võta, siis hakkasin lõpuks endale kodu otsima. Siis hakkasin lõpuks aru saama sellest, et ahah, nüüd ma olen vallaline ja ei pea kellegi ees vastutama,» rääkis ta.

Marilyni sõnul on üksi elades kõige toredam see, et õhtul koju tulles on korter sama korras nagu hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles