Michelle Rodriguez tahab lesbikallimaga lapsi saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Rodriguez, Cara Delevingne
Michelle Rodriguez, Cara Delevingne Foto: SCANPIX

Näitlejanna Michelle Rodriguez on väidetavalt veendunud, et supermodell Cara Delevingne on tema jaoks see ainus ja õige.

35-aastane Rodriguez on värskes suhtes juba nii kindel, et soovib 21-aastase kaunitariga koos peret luua, kirjutas Daily Mail.

Allikate väitel on paar viimasel kuul lahutamatu olnud, kusjuures Michelle sõitis Suurbritanniasse, et tutvuda Cara perekonna ja sõpradega.

«Michelle tuleb katkisest perekonnast, mistõttu on ta tihti pahandustesse sattunud. Ta kombib pidevalt piire ja on seadusega pahuksis olnud, kuid see kõik on sellepärast, et ta soovib armastatud olla. Tema isa ja ema läksid lahku, kui ta oli veel laps, ning sellest peale on Michelle oma ellu stabiilsust otsinud,» rääkis allikas.

«Nüüd kohtus ta Caraga, kes on temast palju noorem, kuid kes on ta üle pika aja taas õnnelikuks teinud. Ta tõesti arvab, et Cara on see õige. Michelle tahab väga last saada ja nüüd arvab ta, et selleks on õige aeg,» lisas allikas.

Paraku pole kõik roosiline, sest Cara perekond ei suhtu nende suhtesse hästi - neile teeb muret Michelle'i reputatsioon ja 14-aastane vanusevahe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles